GEPARD. Мультивалютний радник.

Мультивалютний радник GEPARD © 5.0 - цє остання версія самого стабільного і перевіреного часом радника, який використовується для прибуткової мультивалютної торгівлі на ринку форекс.Радник може одночасно використовувати в торгівлі будь-які з доступних інструментів торгівлі (валютні пари, CFD, метали і т.д.). Він налаштований на торгівлю по 28 основних валютних парах, 36 контрактами на різницю CFD і металів - GOLD і SILVER. Перевага даного радника полягає в повному аналізі поточного стану на ринку та прийнятті виважених рішень щодо диверсифікації відкритих позицій, накопиченні портфеля хеджирующих ордерів.

 Радник встановлюється на один графік, будь-якої валютної пари, а торгує одночасно по всім дозволеним в налаштуваннях інструментам.Таким чином, використовуючи різні торгові інструменти, радник хеджує ризики загального торгового портфелю. 

У процесі роботи радник контролює відкриту валютну позицію по кожній валютній парі з метою мінімізації валютних ризиків. Завдяки тому, що торгівля ведеться відразу в декількох напрямках, радник не зациклюється на супроводі однієї відкритої позиції, а відкриває паралельні позиції по іншим інструментам, таким чином, компенсує ризики і практично зводить можливість великого просідання до нуля. 

До роботи радника немає претензій з боку жодного з відомих брокерів (ДЦ). Оскільки радник одночасно торгує кількома інструментами, його прибутковість в рази перевищує прибутковість одно валютних радників.

Прочитайте відгуки та придбайте собі  Мультивалютний радник GEPARD © 5.0




Нас знаходять:
gepard. мультивалютний радник.
Мультивалютний радник GEPARD © 5.0
прибуткова торгівля на форекс

1 коментар:

Unknown сказав...

Висновок експерта 14.10.2010г.: Товар представляє собою RAR архів об'ємом 886 Кбайт та містить радник GEPARD 5.0 в форматі ЕХ4 і докладну інструкцію з встановлення та налаштування радника в форматі PDF (AdobeReader) на 20 аркушах.

Радник перевірений у двох незалежних ДЦ і показав хороші результати.Перевірка проводилася на парі EUR \ USD.

Товар відповідає опису і сертифікату якості. Доповнення. Даний радник спостерігається з версії 2.5 і за весь час проведення експертиз показував найкращі результати роботи у порівнянні з аналогічними радниками.

Не маєте думки де взяти гроші на перший депозит? Спілкуйтесь на форумі та отримуйте гроші з розрахунку 30 центів за повідомлення.

Популярне