Безлімітний Інтернет.

Безлімітний Інтернет з Opera Mini за 2 грн на добу. Нові часи - нові послуги. Вважаю, що «МТС Україна» зробила дуже цікаву пропозицію для своїх абонентів.Відтепер «МТС Україна» надає для своїх абонентів нову послугу «Безлімітний Інтернет з Opera Mini», яка дозволяє всім мати необмежений доступ до мережі Інтернет зі свого мобільного телефону (Java, Symbian, Windows Mobile, Android, Apple iOS і BlackBerry OS) лише за 2 гривні на добу. Підключившись до послуги «Безлімітний Інтернет з Opera Mini» ви зможете відвідувати ваші улюблені ресурси, бути завжди в курсі всіх фінансових новин.


Для цього Вам потрібно лише завантажити та встановити в свій телефон браузер Opera Mini з ресурсу http://m.opera.com/, далі налаштувати послугу за допомогою SMS (відправити цифру 6 на короткий номер 1020) або за допомогою автоматичних (ручних) налаштувань.

Вартість послуги «Безлімітний Інтернет з Opera Mini» складає 2 гривні на добу (00:00:00 до 23:59:59) з з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Необхідно пам’ятати, що браузер Opera Mini не використовується для завантаження файлів більше 15 МБ та файлів з форматом jar (jad), також він не дозволяє переглядати потокове відео.

Немає коментарів:

Не маєте думки де взяти гроші на перший депозит? Спілкуйтесь на форумі та отримуйте гроші з розрахунку 30 центів за повідомлення.

Популярне