Переваги FXstart. MTM. MTM SE, Wap.

В чому я бачу переваги ДЦ FXstart? Ви маєте можливість завжди бути в курсі подій і ніколи не втрачати контроль над рахунком. Вам пропонується та wap-сайт та мобільний термінали:
Мобільний термінал «MetaTrader Mobile - FXstart».
Мобільний термінал для смартфонів «MetaTrader Mobile SE - FXstart».

Мобільний термінал «MetaTrader Mobile - FXstart».
Windows інсталятор. Інсталяція з комп'ютера за допомогою ActiveSync. (EXE, 566 Kb)
КПК інсталятор. Інсталяція безпосередньо з КПК. (CAB, 1.35 Мb)
Керівництво користувача MetaTrader4 Mobile. (CHM, 614 Kb)
Версія терміналів безкоштовна і працює тільки з серверами ДЦ FXstart.
На своєму мобільному телефоні, використовуючи MetaTrader Mobile, ви зможете переглянути новини і історію операцій, проаналізувати графіки, відкривати і закривати позиції. Також у вашому розпорядженні завжди будуть широкі можливості технічного аналізу. Здійснення торгівельних операцій здійснюється з дотриманням конфіденційності і є абсолютно безпечним. Metatrader Mobile працює на кишенькових комп'ютерах з операційною системою Windows CE або Windows Mobile.

Можливості MetaTrader Mobile:
Підтримка 30 технічних індикаторів, серед яких відомі: Alligator, Bollinger Bands і Iсhimoku Kinko Hyo.
Звукові сигнали. Більше немає необхідності постійно дивитися в КПК - сигнали своєчасно проінформують про зміну ринкової ситуації.
Трейлінг-стопи. Дана технологія дозволяє автоматично підтягувати поточний рівень стоп-лосс (Stop Loss, SL) ордеру вслід за рухом ціни у бік збільшення прибутку ордера.
VGA-режим. Підтримка такого режиму дозволяє бачити на екрані КПК з роздільною здатністю екрану 640х480 значно більше інформації.
Багатомовна підтримка дозволяє перемикати мову інтерфейсу мобільного терміналу та працювати з усіма можливостями терміналу без знання англійської мови. 
Доступ до новин дозволить приймати обґрунтоване рішення з урахуванням останніх подій світових фінансових ринків.

Мобільний термінал для смартфонів «MetaTrader Mobile SE - FXstart».
Windows інсталятор. Інсталяція з комп'ютера через ActiveSync. (EXE, 472 Kb)
Смартфоний інсталятор. Інсталяція безпосередньо зі смартфона. (CAB, 1.06 Мb)
«MetaTrader Mobile SE - FXstart» – це повнофункціональний торговий термінал, що дозволяє аналізувати графіки і здійснювати операції. Програма працює на смартфонах з операційною системою Microsoft ® Windows Mobile ® smartphone.

Wap-сайт. Зі свого мобільного телефону ви маєте можливість відвідати wap-сайт wap.fxstart.org, де можете подивитися курси валют і перевірити стан вашого рахунку.

Немає коментарів:

Не маєте думки де взяти гроші на перший депозит? Спілкуйтесь на форумі та отримуйте гроші з розрахунку 30 центів за повідомлення.

Популярне