Qui quaerit, reperit.

У працях вождя світового пролетаріату В. І. Леніна було сказано: "Вчитися, вчитися і ще раз вчитися торгувати". Мова йшла про торгівлю в молодій радянській республіці ...

Немає вже цієї молодої радянської республіки, немає вже радянського політичного і державного діяча В. І. Леніна. Але наскільки все ж пророчими виявилися його слова про навчання!

Вчитися, вчитися і ще раз вчитися торгувати. Для якісного навчання на ринку Форекс необхідно довго і наполегливо вчитися. Якісне навчання необхідно для успішної торгівлі на ринку Форекс. Якісне навчання відіграє вирішальну роль в успішній торгівлі на ринку Форекс.

Для успішної торгівлі трейдер повинен вміти: по-перше, зробити прибуток, по-друге, зберігати прибуток і по-третє, вміти повторити це знову і знову. 

Навчившись цим простим правилам, трейдер зможе відчувати себе на ринку Форекс комфортно і отримувати стабільний прибуток. Але для досягнення цього рівня ви повинні, перш за все, вчитися і постійно працювати над собою.

Основною причиною втрат вкладів, є відсутність необхідної уваги і часу для навчання. А торгівлі, як будь-якій справі, треба вчитися. Не можна стати за один день вчителем, водієм, лікарем. Ринок - це складна система, і як учитель вивчає свій предмет, водій - автомобіль, лікар - анатомію, трейдер повинен вивчати будову та принципи роботи ринку.

Так само, і ви, шановний читачу, починали свій життєвий шлях, лежачи у колясці, потім перейшли на нові технології - навчилися перевертатися, повзати і, о Боже, ви змогли встати і піти. Потім ви пішли в дитячий садок, в перший клас, потім другий клас, третій ...

І от ви вже кінчите школу, далі коледж, інститут. І всьому ви весь час навчалися, набиралися життєвого досвіду. Я далекий від думки, що хтось у дитячому садку міг читати книги, писати твори, мислити. Всьому цьому ви навчилися з часом, витративши багато часу і сил.

Зараз, маючи можливість цілодобового доступу до величезної базі інформації в мережі, я постараюся вивчити фінансовий ринок Форекс. Якщо вам буде цікаво, то запрошую вас разом зі мною сісти за парту і вчитися, вчиться, вчиться.

Корисну інформацію, свої думки, свій набутий досвід (сподіваюся і на це) я буду викладати у своєму блозі. Сподіваюся що, набутий досвід буде корисний не тільки для мене, але і для вас. Ну що ж спробуємо.
Qui quaerit, reperit - Хто шукає, находить (латин.)
Пам'ятаєте, як співається в пісні «Веселий вітер» з кінофільму «Діти капітана Гранта»:
Хто звик за перемогу боротися,
З нами разом нехай заспіває:
«Хто весел - той сміється,
Хто хоче - той доб'ється,
Хто шукає - той завжди знайде »

Советую просмотреть Заработок в интернете

2 коментарі:

Анонім сказав...

«Хто весел - той сміється,
Хто хоче - той доб'ється,
Хто шукає - той завжди знайде »

Прикольно звучат слова на украинском!
Ну а кто ищет - тот, действительно, всегда найдет. Удачи Вам.

kolotun сказав...

Ищите, только в поиске и движении - жизнь.

Не маєте думки де взяти гроші на перший депозит? Спілкуйтесь на форумі та отримуйте гроші з розрахунку 30 центів за повідомлення.

Популярне