Деякі правила торгівлі на вільних сигналах.

Входити по сигналу тільки по закриттю свічки на годинному графіку вашого біржового терміналу (H1). 

Не використовуйте відкладені ордери для торгівлі за моїми сигналами.

Помилкові, нехай навіть і великі пробої, і тестування кордонів сигналу до уваги брати не можна. Профіти я виставляю приблизні, і не потрібно чекати поки ордер його досягне.

Стоп лосс я пишу виходячи зі свого ММ, і для Вас вони можуть також виступати в якості рекомендацій, і не є обов'язковими.

Рекомендую в торгівлі за моїми сигналами використовувати мету в 30-40 пунктів при спокійному ринку, і при їх досягненні фіксувати профіт.

Якщо ціна пробила передбачуваний рівень входу, і потім пішла вгору (вниз) до нашого профіту, і годину закрився недалеко від нього, то входити в ринок я не рекомендую.

 Якщо в процесі години, ціна відпрацювала наш вхід, досягла профіту, а потім повернулася назад, до відкриття даного години, то також входити в ринок я не рекомендую. Наприклад: сигнал «купувати при закритті вище 50 з профітом в 80, поточна ціна 45». Під час нашого години ціна пробила рівень 50, дійшла до рівня 75, після чого повернулася до рівня 55 і годину закрився. Тут купувати не рекомендую, навіть якщо і є сигнал.

При вході по сигналу особливо звертайте увагу на те, чи входите ви по тренду, або проти нього. Обережно входите проти тренда і не тримайте відкритий ордер дуже довго. Намагайтеся фіксувати прибуток (проти тренда) на першому ж великому русі.

Якщо входите по сигналу в напрямку тренда, то раджу по досягненню 30-40 пунктів виставляти стоп лосс в без збиток. Але робіть це тільки по закінченню наступної години, після вашого входу, так як короткостроковий, корекційний хід може вибити ваш ордер. Наприклад: ви увійшли на покупку о 9 годині по свічці, потім до 10 години у вас з'явився прибуток в 40 пунктів, переносити ордер в без збиток найкраще при закритті тільки в 11 годин.

Сигнал залишається дійсним в середньому до середини європейської торгової сесії. Якщо протягом 3-4 годин сигнал не спрацював, то використовувати його в торгівлі я не рекомендую.

Сигнали публікуються до 07.00 години GMT. Саме на закритті цієї години можна приймати рішення вже про вхід в ринок.

Якщо ви увійшли по сигналу і на протязі 2-2.5 годин жодного руху не відбувається, тобто рух залишається в районі + -10 пунктів, то раджу вийти з ринку з мінімальним прибутком або збитком, або зменшити стоп лосс до допустимих рівнів.

Сигнал може бути відпрацьований як на покупку, так і на продаж в один день (рідкісний виняток). Наприклад: ви увійшли проти тренда по сигналу на покупку, зафіксували прибуток в районі 20-30 пунктів і вийшли, а через 2 години, пара пішла далі по тренду вниз, і тут ви можете використовувати сигнал на продаж.

Канальні руху дуже часто псують нам життя, і саме тому я раджу входити лише по закриттю, і не використовувати відкладені ордери.

Важливо також пам'ятати, що входити за моїм сигналом потрібно тільки погодившись зі своїм особистим переконанням, і представленням, що ринок буде рухатися саме в цьому напрямку. 

Якщо ви не впевнені, що ринок піде в ту сторону, в яку спрацював мій сигнал, то ні в якому разі не відкривайте ордер.

При використанні моїх сигналів робіть технічний аналіз і спирайтеся також на нього при торгівлі.

Пам'ятайте, що сигнали не завжди профітні, і не варто розчаровуватися, коли у вас спрацював стоп лосс, або ви не встигли зафіксувати профіт.


Я не бог і не Сорос, а така ж людина як Ви, якій властиво помилятися.

І головна порада, торгуйте саме так, як Ви вважаєте за потрібне.

Удачі на торгових просторах ринку форекс.

Немає коментарів:

Не маєте думки де взяти гроші на перший депозит? Спілкуйтесь на форумі та отримуйте гроші з розрахунку 30 центів за повідомлення.

Популярне